Ezért hízunk vissza fogyás után - HáziPatika

Fogyás után

A jelentős fogyás - nem kívánt - következményeként gyakran megereszkedik, elvékonyodik a hason bőr. A gond sajnos a leadott kilók számával arányos. Azonban jó eséllyel nem kell kés alá feküdni, a legtöbb esetben létezik más megoldás. Hogyan lehet feszes a hasam? Bárányos Zsuzsa kozmetikus, elektrokozmetikus elmondta, hogy nagyon sokakat érint ez a kellemetlen probléma, ami a jelentős súlycsökkenés velejárója.

View Larger Image Amikor valaki túl van egy sikeres fogyókúrán szembetalálhatja magát egy igen gyakori problémával, a fogyás utáni lógó bőrrel. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan lehet csökkenteni vagy akár teljesen eltüntetni a fogyás után megmaradt lógó petyhüdt bőrt akkor ez a cikk fogyás után szól! A fogyás utáni logó bőr eltűntetése Először is tisztáznunk kell, hogy vajon a bőröd lóg-e vagy a hájad?

green coffee kapszula vélemények keserűsó kúra fogyás

Az ember bőre papírvékony. Ha a problémásnak vélt területen több mint milliméternyit fogyás után össze tudsz csípni, akkor ott még bőven van zsírfelesleg amit megfelelő edzésprogrammal és diétával tovább kell csökkentened egészen addig amíg a testzsírszázalékod minimálisra nem csökkented.

Egyértelmű, hogy itt nem pusztán lógó bőrről beszélünk.

A táplálkozásra továbbra is figyelni kell

Fontos, hogy különbséget tegyél a logó bőr és a logó háj között mert gyakran össze keverik. Csökkents a testzsírszázalékodat és csak utána lehetsz biztos abban, hogy ténylegesen a logó bőr problémájával találtad-e szemben magadat.

A fogyás nagy eredmény, főleg, ha tartós, de fogyás után hirtelen súlyveszteségtől a bőr könnyen megereszkedhet, petyhüdtté válhat, ez pedig rossz hatással lehet a diétázó hangulatára és közérzetére. A bőr a test legnagyobb szerve, belső rétege fehérjéből - többek között kollagénből és elasztinból - áll, amely gondoskodik róla, hogy erős és rugalmas legyen a bőrfelszín, alkalmazkodva a test változásaihoz. Amikor az ember tartós túlsúllyal él, és a bőr hosszú időn át van megnyúlt állapotban, a kollagén- és elasztinrostok sérülhetnek, és így a bőr veszít valamennyit a rugalmasságából.

Edzés Táplálkozás Az egyik leggyakoribb hiba a fogyókúrázóknál, hogy túlzásba viszik a kardiót és nulla vagy elenyésző mennyiségű ellenállásos edzést végeznek. Pedig, a feszes bőr és az erősítő edzések között közvetlen kapcsolat van.

Hogyan lehet feszes a hasam?

Ha még nem végeztél erősítő edzéseket akkor feltétlen fogyás után el. Fő fogyás után fogadd meg, hogy nem fogsz heti 1 kilónál többet fogyni, ugyanis minél gyorsabban fogysz annál nagyobb valószínűséggel fogyás után lógva a bőröd.

A szép feszes bőr és a táplálkozás között szoros összefüggés van mint ahogy azt ez illletve ez a tanulmány is bizonyítja. Egyél naponta több nagy adag zöldséget és napi gyümölcsöt.

spirulina alga kapszula fogyás a legőrültebb diéták

Egy tanulmány szerint a csökkentett szénhidrát és fogyás után valamint a fokozott C vitamin bevitel szintén hozzájárul a bőröd egészséges kinézetéhet. Mivel a dohányzás csökkenti a C- vitamin szinted- amely akár nyolcszorosára is növeli a kollagén termelést- ezért legjobb ha most azonnal leszoksz róla.

DE amíg nem tettél meg mindent, addig ne is gondolj erre az opcióra!

Fogyás után! Hogyan tartsam meg a súlyomat? Hogy ne hízzak vissza?

Bizonyosodj meg róla, hogy már nem tudsz többet fogyni. Fogyáshoz a megfelelő edzésprogramot használd.

sd 6 fogyokura tejmentes diéta fogyás

Minimalizáld a kardiót és ha a túlsúlyod és ízületeid engedik végezz rövid perces intervall edzéseket a hosszadalmas és alacsony intenzitású edzések helyett,de a fókusz az erősítő fogyás után legyen! Egyél több zöldséget és gyümölcsöt! Ne dohányozz!

A nagy kérdés viszont: mi lesz a bőrünkkel egy nagy fogyás után?!

Fogyassz több fehérjét! Remélem, hogy ha eddig el is voltál csüggedve a lógó bőröd diéta 07, most kaptál egy kis reménysugarat! Kitartást és sok sikert kívánok!