Diétás Étrend .hu • Személyre szabott étrend tervezés

Etrend tervezes, Étrend tervezés: így csináld magadnak!

Nagyon örülök, hogy érdeklődsz az általam kínált lehetőség iránt.

25 DOLOG, AMIT MEGTANULTAM 25 ÉV ALATT • Szülinap vlog ✨

Mielőtt azonban tovább görgetnél a csomagajánlataimra, olvasd el, hogyan is zajlik nálam az együttműködés folyamata! Látni fogod, hogy tőlem nem egy sablon étrendet kapsz, ami után magadra hagylak, hanem melletted állok a kezdetektől egészen addig, amíg már sikerült ténylegesen a magadévá tenned az új életmódodat. Szeretném, ha tényleg etrend tervezes elérni a célodat!

Hatályos: Az adatok kezelésével összefüggésben Szolgáltató mint adatkezelő ezúton tájékoztatja a Honlapot igénybe vevő felhasználókat a Honlapon általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintett felhasználó jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

Ha úgy döntesz, igénybe veszed a segítségemet, az első fázisban Téged szeretnélek megismerni. Becsületesen, őszintén, minden!

etrend tervezes fogyás reg enorral

Továbbá meg foglak kérni, hogy küldj fotót magadról elölről, hátulról, oldalról és írd meg az általam kért méreteidet centiméterben. A fotót és a méreteket azért kérem, hogy néhány hét elteltével meglepődhess az előtte-utána összehasonlításon! Ha vannak laboreredményeid, ételintolerancia, ételallergia vizsgálati eredményeid, ezeket is megoszthatod velem, hogy még több információ álljon rendelkezésemre az étrended elkészítésekor.

etrend tervezes diéták listája

Miután megküldted számomra a táplálkozási naplód, a kitöltött teszteket és fotókat, ezeket én feldolgozom, kiértékelem. Így már kapok egy átfogó képet rólad, biztosan lesz számos kérdésem is hozzád a rólad olvasottak alapján.

  1. Tovàbbra is könyvetneki èlőközvetítéstneki!!!
  2. Következő jelentkezési lehetőség itt az oldalon: Július 6 tól Van élet a monoton natúr csirke-rizs-brokkoli kombináción túl
  3. Diéta 60 év felett
  4. Étrend tervezés - Személyi edzés, étrendtervezés online
  5. Diéta 8/16
  6. Diéta puffadásra
  7. 1 hónap alatt mennyit lehet fogyni egészségesen

Az első beszélgetésünk keretein belül megbeszéljük célkitűzésed, beszélünk a jelenlegi egészségi állapotodról, esetleges ételintoleranciáidról, ételallergiáidról, hormonális problémáidról, hiánybetegségeidről.

Felvázolom az étrendtervezés következő fázisát, javaslataimat megosztom veled, kialakítunk közösen etrend tervezes tervet számodra.

Illetve ha van kérdésed, természetesen szívesen válaszolok rá.

etrend tervezes regenor vélemény