Bevált fogyókúra, Bevált fogyókúrás tippek a nagyvilágból | Diéta és Fitnesz
Mi a legjobb módszer a fogyásra?
Bevált fogyókúrás tippek a nagyvilágból Egyesült Államok Az USA-ban bizony bevált fogyókúra a termetes hölgy, aki viszont ad magára, bevált fogyókúra nagyon odafigyel, és igazi egészségmániás! Számukra a sport valódi örömforrás — és egyben kihívás is, hogy napról napra jobb teljesítményt érjenek el.
DF-tipp: Mozogjon minél többet, de fontos, hogy olyan sportágat válasszon, amit szeret!
A fogyókúra terén a legtöbben a szénhidrátszegény módszerekre esküsznek, ezért aratott néhány éve akkora sikert például dr. Atkins diétája, amely majdnem teljesen száműzi a szénhidrátokat az étrendből. DF-tipp: A szénhidrát ugyanolyan fontos eleme a kiegyensúlyozott táplálkozásnak, mint mondjuk a fehérje, tehát bátran fogyaszthatja a fogyókúra alatt is.
A lényeg a minőség — de főleg a mennyiség! A titok: keresse a teljes kiőrlésű termékeket, és ügyeljen az adagolásra. Milyen a diétás hamburger?
Franciaország A francia hölgyek szépsége és karcsú alakja legendás. Pedig állítólag már a fogyókúra szó hallatán is hidegrázást kapnak… Akkor hát mi a titkuk?
A francia nők mindenben az igényességre törekszenek, így van ez az étkezéssel bevált fogyókúra. Lehetőleg jó minőségű alapanyagokból készült fogásokat fogyasztanak, és minden étkezésnek megadják a módját… DF-tipp: Utánozza őket, és egyen naponta legalább 5 alkalommal, de mindig csak kis adagokat! Az étkezéshez teremtsen nyugodt légkört, és falatozzon minél lassabban, kiélvezve az ízeket. Sajt és gyümölcs: nyerő páros!
A franciák híresek finom sajtjaikról.
Néhány szelet nem túl zsíros sajt egy kis almával és szőlővel igazán finom, laktató fogás lehet! Japán Nem csak sokáig élnek, de nádszálkarcsúk is!
Ebben természetesen a genetika bevált fogyókúra szerepet játszik, de mindenekelőtt az életmódjuk az, ami hozzásegíti őket az egészséghez és a szépséghez. Az étrendjük túlnyomó részben zöldségekből, rizsből és tengeri halakból áll.
Ez a legjobb módszer a zsírpárnák ellen | Well&fit
Utóbbiak rendkívül gazdagok a szervezet számára fontos omega-3 zsírsavakban. Tipp: A japánok egészségének titka az ételek elkészítési módjában is rejlik.
Ritkán sütnek bő zsírban vagy olajban, sokkal szívesebben párolnak, gőzölnek és grilleznek!