Az egészséges táplálkozás és étrend alapelvei • Dietless

Változatos étrend

Tartalom

  Fogyas vélemény étrend Viktor Anna Hírek - Aktuális Zöldség és gyümölcsfélékből készült speciális ételek kerültek az asztalokra az Ízek Tanodájában.

  változatos étrend

  Az európai uniós pályázaton elnyert összegből megvalósított főzőtanfolyam harmadik állomásán ezeket a vitamindús ételeket helyezték a középpontba. Félünk változatos étrend újtól, sokszor nem merünk kockáztatni a táplálkozásunkat illetőleg sem.

  változatos étrend

  Pedig a zöldségek-gyümölcsök széles skálájával, változatos ízvilággal találkozhatunk a piaci árusoknál és a boltokban is, melyeket különféle módon készíthetünk el. A tudatos táplálkozást hirdető tanfolyamon ezúttal a gyerekek egészséges életmódjára helyezték a hangsúlyt, így most számukra készítettek különféle ételeket.

  változatos étrend

  Általában a mangót mindenki csak nyersen eszi vagy esetleg aszalva fogyasztják el és most főzve a csirkével, narancslével egy pici fahéjjal, egy kicsit ilyen édeskés, savanykás íz hatású lesz. A tanfolyam egyik résztvevője, Bankáné Gergely Katalin, csecsemő és kisgyermeknevelőként azt mondja, tapasztalata szerint nem sokszor kerül a gyerekek tányérjára zöldség és gyümölcs. Ezért is tartja fontosnak ezt a tanfolyamot, mert segíthet a változatos étrend kialakításában.

  változatos étrend

  Itt változatos étrend belőlük olyan finom ételeket készíteni, főételeket, krémsajtokat, hogy megszerettessük a gyerekekkel. Bankáné Gergely Katalin hozzátette, nem csak az íz, hanem játékos forma és színviláguk is segíthet abban, hogy befogadóbbak legyenek a gyerekek az eléjük rakott gyümölcsös és zöldséges ételekkel.

  változatos étrend

  Az Aktuális napi hírei.