Dr. Chen Beauty Slim Kollagén italpor 30x -10%!!!

Étvágycsökkentő italpor

étvágycsökkentő italpor

Az italpor természetes növényi eredetű jól duzzadó rostokat tartalmaz, melyek támogatják a fogyókúrás diéta eredményességét. A rozsrost hozzájárul a normál bélműködéshez.

étvágycsökkentő italpor

A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében A kollagén a görög κόλλα kólla szóból ered, mely azt jelenti: ragasztó. Nem véletlen, hiszen a kollagén az összes kötőszövet szerkezeti építője.

Ultra Loss - 450 g

Tudtad a kollagénről, hogy? Nagyobb a szakítószilárdsága, mint az acélhuzalé 25 éves korunkig étvágycsökkentő italpor a kollagén termelődés, aztán folyamatosan csökken, ezért ráncosodunk Szervezetünkben millió féle fehérje található, de legfontosabb a kollagén A többféle kollagén is van, de legjelentőseb az I. Gambe Slim ® gyógynövény koncentrátum, kollagénnel.

Az egészséges, karcsú, és csábító lábakért. Kollagén Facelift® koncentrátum.

étvágycsökkentő italpor

Haj- bőr- köröm-és porckúra! Étvágycsökkentő és Zsírmágnes Greente spray - zsírégető és étvágycsökkentő antioxidáns koncentrátum Cotifibra Bélradír ivókúra - mg prebiotikum, kivi rostok, pektin Ananász kapszula — bromelain enzimforrás.

Aktív hatóanyagok.

étvágycsökkentő italpor