Scitec Testsúlycsökkentő csomag hölgyeknek | Fitness és Bodybuilding Webáruház

Scitec fogyókúra

scitec fogyókúra

A reggel, éhgyomorra végzett perces aerób edzés növelheti a fogyás sikerének valószínűségét. Az edzőtermi edzés segítségével az általános erősítés és problémás területek formálása könnyebben elérhető.

Scitec Testsúlycsökkentő csomag hölgyeknek

A reggelire legkésőbb egy órával ébredés után kerüljön sor, a következő étkezés három órán belül esedékes. Délután csökkentse a szénhidrátok mennyiségét, az étrendet magas fehérjetartalmú étellel egészítse ki.

scitec fogyókúra

Amennyiben nincs ideje, hogy ételét értékes alapanyagokból elkészítse, válasszon a megfelelő táplálék-kiegészítők közül. A megjelenésért javarészt az étrend felelős, és kisebb mértékben a mozgás.

Zsírégető csomag haladóknak (szett)

Nem a súly, hanem a testzsír aránya számít, amely az izmokat borítja. Súlycsökkentés idején az étrend alapját a fehérje képezze. Amennyiben a testsúly kilogrammonkénti 1,5g fehérje naponta étrenddel nem biztosítható, a fehérje turmixok kerülnek sorra. A jó minőségű diétás fehérjekoktélok zsírégető és étvágycsökkentő összetevőket is tartalmaznak.

Alkalmasak az ebéd vagy a vacsora helyettesítésére.

scitec fogyókúra

A zsiradék nélküli fehérje turmixok izomépítésben is segítséget nyújtanak. A javasolt táplálék kiegészítők közül a legfontosabb az L-carnitin, mely mozgósítja a zsírsejteket, elősegíti a belőlük scitec fogyókúra energiafelhasználást.

A klasszikus zsírégetők két fő csoportra oszthatók, a termogén zsírégetők a szervezet energia felhasználását fokozzák, míg a lipotróp zsírégetők kombinált mechanizmusok révén segítik a fogyást: csökkentik az étvágyat, a zsírok felszívódását az étrendből, növelik a zsírok energia céljából történő felhasználódását. Energizáló összetevőket is tartalmaznak, például a koffeint, szinefrint és tirozint, melyek energiát biztosítanak az edzéshez.

A CLA, vagyis konjugált linólsav az izmok védelme mellett támogatja zsírégetést. Mindemellett szem előtt tartandó, hogy az említett készítmények kiegészítők, azaz a scitec fogyókúra, hogy ügyeljünk a helyes, rendszeres étkezésre, és növeljük a scitec fogyókúra segítségével scitec fogyókúra energiaveszteséget, Étrendkiegészítő terv.