Feljött pár kiló az ünnepek alatt? Íme a legnépszerűbb diéták, amik tényleg működnek | Femcafe

Népszerű diéták

Tartalom

  népszerű diéták

  Ez volt a 10 legnépszerűbb diéta ben! MME Szinte naponta felüti a fejét egy-egy vadonatúj diétatrend, ami villámgyors fogyást igér - a kérdés általában az, valóban működik-e, és ha igen, akkor mennyire tartós és egészséges.

  népszerű diéták

  De vajon melyik diétára kattantunk rá legjobban mi, magyarok? Íme, a Google es keresési trendjeinek top es listája!

  népszerű diéták

  A lista élén: Az űrhajós diéta A lista első helyén az úgynevezett űrhajós diéta áll, amiről különböző, részben ellentétes információkat találtunk a neten. A Brightside szerint a lényege, hogy 13 nap alatt érhetsz el jelentős súlycsökkenést, valamit a szigorú mintaétrendnek köszönhetően a szervezeted méregtelenít is, ráadásul a puffadásos panaszok csökkentésében is segít.

  népszerű diéták

  Viszont eszerint az űrhajósok valójában nem használják ezt a diétát. Más források szerint a diéta valójában a NASA űrhajósainak étrendjén alapul, melynek lényege, hogy minimális szénhidrátbevitel alapján állítsuk össze a népszerű diéták étrendünket. Ezt követi a keto diétamelynek lényege, hogy zsírból ehetsz, amennyi csak belédfér, szénhidrátból viszont csak éppen, hogy a szükséges minimumot.

  népszerű diéták

  A további népszerű diéták A lista 4. Ez a program személyre szabott étrendet, valamint könnyen elkészíthető és finom ételeket ígér. Ezt követi a fehérjediétamelynek alapeleme a szétválasztás, majd a tojásdiéta következik, mely népszerű diéták megfelelő tojásfogyasztásra épül. A sort pedig az almaecet diéta zárja, melynek alapja az almaecet rendszeres fogyasztása.