Kapcsolat:

Medifat étrend,

medifat étrend

Gyémántfejes mikrodermabrázió 5. Az egyéni étrend elkészítéséhez egy nagyon részletes kérdőívet is ki kellett töltenem, és a kúra megkezdése előtt 7 napig táplálkozási naplót is vezettem. A naplóvezetés egyébként érdekes tapasztalat volt, észrevettem például, hogy jóval kevesebb folyadékot fogyasztok a kelleténél.

Néhány nap után szerencsére belejöttem a SetPoint étrendbe, amiben általános napok és speciális napok váltják egymást — ráadásul variálható sorrendben.

Sőt, számos remek recept közül is válogathattam, így a diéta nem tűnt unalmasnak, egyhangúnak, és egyre jobban éreztem magam a bőrömben.

medifat étrend

Persze az étrend betartásához néhány dolgon változtatnom kellett: pl. Medifat étrend tervezés a diéta speciális napjainak összerakásával kezdődik, hisz azokba kell beilleszteni a passzoló ételeket — hívta fel a figyelmem többször a doktornő, és arra is kitért, hogy a bevásárlást követően a kipakolást is érdemes megfontoltan csinálni.

medifat étrend

Hogy konkrétan miket medifat étrend be az első alkalommal, és milyen élelmiszereket érdemes otthon tartani, arról a következő blogban beszámolok! Te is elolvasnád a MediFat honlapon, amit én?

medifat étrend

Az MediFat Orvosi Elektrolipolízis kúráról itt találsz további információkat. Tudtad, hogy a sztárok is a MediFat segítségével karcsúsodnak?

medifat étrend

Itt tekintheted meg sikereiket. Te is azt hitted, hogy az ideális testsúly elérése a legfontosabb?

[MED] Medifast - Part 1 - Value Investor TV - Podcast #119

Nem biztos, hogy így van! További részletek Dr. Gajdács Ágnes blogján.

medifat étrend