A vastagbélrák korai tünetei

Kitozán tabletta

kitozán tabletta

Ez a termék kedvezményes árú csomagban is kapható Termékleírás A tenger adománya a csontok egészségéért. A kalcium szükséges a szervezetünkben zajló számos folyamathoz.

A tudományos kutatások szerint a tengerben lévő korallokból kivont kalcium — szerkezetéből adódóan — igen jó hatásfokkal hasznosul az emberi szervezetben.

kitozán tabletta

A kalcium szükséges a csontok és a fogak normál szerkezetének fenntartásához, az izmok normális működéséhez, illetve a megfelelő véralvadási folyamatokhoz, valamint szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban, és a sejtek specializációjában. A kitozán egy természetes tengeri eredetű kivonat.

A csontsejtek öregedésük során kalciumot és poliszacharidokat veszítenek, nagy mennyiségben pusztulnak el, vagyis romlik a csont sűrűsége.

kitozán tabletta

A kitozán tabletta értékes poliszacharid tartalma révén kiegészíti a kalcium hatását. A D3-vitamin támogatja a kalcium és a foszfor felszívódását, a csontozat és a fogazat egészségének fenntartását. A magnézium szükséges a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához, hozzájárul az izomműködéshez, valamint részt vesz a szervezet elektorlit-egyensúlyának fenntartásában.

Reality of Tiens Company - The Unbelievable Facts in Hindi/Urdu - Must Watch!!

A cink hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Távol-Keleten az Kitozán tabletta ginseng gyökeret évezredek óta használják, mint erősítő gyógynövényt.

kitozán tabletta

Vitalizálja a fáradt szervezetet, a keringésre gyakorolt hatása révén segíti a tabletta egyéb hatóanyagainak felszívódását és hasznosulását. Ajánlott: napi 1 tabletta szedése. Kiszerelés: 80xmg.

kitozán tabletta

Korall eredetű kalcium, kitozán, magnézium, cink, Eleuterosid, D3-vitamin. Figyelmeztetés Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére.

kitozán tabletta

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Tippek és tévhitek a fogyás beindításáról, avagy hogyan fogyj szenvedés nélkül?

Kérjük a gyártók kitozán tabletta és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! Vélemények