Account Options

Kaloriatablazat fogyas

Tartalom

  fogyókúra kihívás

  Egy átlagos, aktív, normál súlyú, fiatal nőnek napi kalóriára van szüksége a súlytartáshoz, és ennél zal kevesebbre, vagyis ra a heti fél kilós fogyáshoz. De sajnos a fogyókúra matematikája nem ennyire egyszerű, kaloriatablazat fogyas számos faktor befolyásolja, mennyit ehet valaki naponta.

  swanson l-karnitin kapszula vélemények

  Ilyen tényező a kor, a kezdősúly, az, hogy mennyit mozogsz, mennyire gyors az anyagcseréd, és így tovább. Nem kell viszont félni, nem lesz szükség komoly matekozásra.

  Honnan tudhatom, mennyit ehetek? Először is, ki kell számítanod a korod, a magasságod és a súlyod alapján az alapanyagcseréd értékét.

  Az alapanyagcsere mértéke mutatja azt, mennyit kell mindenképpen megenned ahhoz, hogy a szervezeted megfelelően működjön.

  tavaszi diéta

  Ha ennél kevesebbet eszel, az anyagcseréd lelassulhat, és így éppen ellenkező hatást érhetsz el, a fogyásod egy idő után megállhat, hiába eszel kevesebbet. Ráadásul, ha tartósan fennmarad a koplalás, számolhatsz izomvesztéssel is, mivel a test az izomzat feléléséből fedezi a hiányzó energiát.

  étrend narancsbőr ellen

  Hullani kezdhet a hajad, romolhat a bőröd minősége, és csökkenhet a csontjaid tömörsége kaloriatablazat fogyas a vitaminhiány miatt. Ennél kevesebbet tehát nem szabad tartósan enni. A másik érték, amire szükséged lesz, az a szinten tartáshoz szükséges kalória mennyisége.

  teafaolaj fogyás

  Vagyis ennyit ehetsz egy nap fogyókúra kalória számláló, hogy ne nőjön a súlyod. Ez a centi magas, 70 kilós nő esetében azt jelenti, hogy naponta közel kalóriát kell elégetnie mozgással, vagy beiktathat heti két egyórás edzést, kaloriatablazat fogyas összesen kalóriát égetnek el, és máris helyrebillentette a mérleget a heti fél kilós fogyáshoz.

  Az interneten már számos kalkulátort találsz, ami megkönnyíti a dolgodat, ha ki akarod számolni, milyen edzést válassz.

  • Napi kalóriaszükséglet kalkulátor | profisuti.hu
  • Kalóriatáblázat (+ fehérje, zsír és szénhidrát értékek) • Dietless
  • A fogyás alapegyenlete A legegyszerűbb tényre hívnánk fel a figyelmed.
  • Fogyás és zsírégetés: Kalória- és tápanyagtáblázat