Szimpatika – A legjobb fogyókúra az időben korlátozott étkezés

Iké étrend. IRATKOZZ FEL AZ ÉRTESÍTŐMRE

Fogyasztó ajakbalzsam? Egy amerikai cég olyan új ajakírt dobott piacra, amely fokozza az energiatermelést, megszünteti az éhségérzetet, ráadásul zsírt is éget. A balzsam Dr. Allan Kurtz ötlete volt: az orvos megoldást keresett betegei számára, akik állandóan felesleges kilóikkal küszködtek. Számos helyen olvashattunk már azokról az állatkísérletekről, melyekben összehasonlították az állatok súlyát és és életkilátásaikat.

Na még mit nem! Csakúgy, mint a divathullámok, a táplálkozási trendek is évről-évre változnak. A divattal ellentétben azonban a célnak megfelelő táplálkozási módszereket igyekeznek tudományos szinten vizsgálni és kutatni. Az intermittent fasting továbbiakban IF nem mondja meg, iké étrend mit együnk és hogyan, helyette az időre helyezi a hangsúlyt.

Ez iké étrend jelenti, hogy a napi első és utolsó étkezés között maximum 8 óra telik el. Ezt követi egy 16 órás böjt, majd megint étkezés következik.

Az Időben Korlátozott Étkezés ( IKÉ) stratégiák és a böjt

Több féle ütemterv iké étrend létezik, ez jelenleg a legnépszerűbb. Miért jó ez? A téma egyik legnevesebb kutatója, dr.

  • 6+1 diéta tapasztalatok
  • IKÉ -Időben Korlátozott Étkezés | fitneszanyu
  • Böjt, Időben korlátozott étkezés – Lakatos Péter
  • Szilveszter éjszakáján, az újév első napján sokan tesznek fogadalmakat, azonban ezek nagy részét nem tartjuk be, így hasznos, hogy az elhatározást ne az újévhez kössük, hanem a célhoz, hogy egészségesebbek legyünk, hiszen az egészség pótolhatatlan.
  • Adipex fogyókúrás tabletta
  • időszakos böjt program :: zsolnaizita
  • Fogyás után
  • profisuti.hu - 16 óráig éhezni? Na még mit nem!

Satchin Panda azt vizsgáltamilyen hatással van a szervezetre, ha a táplálkozást időkorlát közé szorítjuk. Tíz hétig etetett egereket magas kalóriatartalmú zsír és cukor táplálékkal.

Az egyik csoport akkor ehetett, amikor akart, a másik viszont csak 8 órában fért hozzá az elemózsiához. Mindkét csoport pontosan ugyanannyi ételt kapott, az eredmények mégis meglepték a iké étrend. Annyira, hogy más környezetben, más stábbal még kétszer elvégezték a kutatásokat.

fogyás 45 felett fogyókúra mém

Azon egerek, amelyek csak nyolc órában ettek, közel 40 százalékkal kevesebb zsírt halmoztak fel, nem mutatták gyulladásos vagy májbetegség jeleit, és egészséges koleszterinszintjük és vércukorszintjük volt. A másik csoport hiába ette ugyanazt, elhíztak, magas koleszterinjük, vércukorszintjük, zsírmájuk, továbbá anyagcsere-problémáik lettek. A teljesítményvizsgálat során kiderült, hogy az izomerő mindkét egércsoportnál ugyanaz maradt, azonban a nyolcórás evők állóképessége és kognitív képességei extrém javulást mutattak.

kalóriaszükséglet fogyáshoz mit együnk vacsorára fogyókúra alatt

Nyugaton hozzá vagyunk szokva az egész napos evéshez: akkor és azt, amit akarunk A kutatás támadói szerint az egereken elvégzett kutatás nem húzható rá az emberekre, azonban köztudott, az egerek biológiai órája is 24 órás, mint a miénk, annyi megjegyzéssel, hogy az egerek este aktívak. Iké étrend egy mobilos appot is létrehoztak, amelyben embereknek segít betartani az étkezési időkorlátot. Azok, akik kipróbálták, hasonló eredményeket tapasztaltak, mint amit az egereken elvégzett kutatások bizonyítottak.

A téma egyik hazai képviselője, és legnevesebb teljesítmény-specialistája, Lakatos Péter szerint jelenleg azért nem hallani többet a módszerről, mert viszonylag új, nem illik bele az eddig kizárólagosan hirdetett kalória be — kalória ki koncepcióba, és nem lehet rá gyógyszert fejleszteni, ami utánozza a hatását.

homeopátiás fogyókúrás készítmények comb fogyás gyorsan