Gyomorbetegek diétája - receptekkel - Blikk Rúzs

Gyomorkímélő étrend. Gyomor kímélő diéta

Tartalom

  Kessel A kímélő ételek szerepe az, hogy tehermentesítsék az emésztőrendszert, ha az nem egészséges.

  fogyás gyors beindítása

  A kíméletes ételek diétája elsősorban akkor ajánlott, ha valamilyen gyomor- vagy bélfertőzésben szenvedünk, de léböjtkúrák után is ajánlatos ezekkel az ételekkel kezdeni a normál táplálkozást. A kímélő ételek, mind hasmenés, mind szorulásde bármilyen gyulladásos emésztőrendszeri fertőzés esetén javasoltak.

  prodietix ára

  Ezek olyan módon tehermentesítik az emésztőrendszert, hogy egyrészt úgy készítjük el őket, hogy a lehető legtöbb tápanyag maradjon meg a nyers ételből, másrészt eleve olyan gyomorkímélő étrend használunk, melyek könnyen emészthetőek.

  A házi módszerek közül hasfájásra sokszor alkalmazunk kétszersültdiétát, vannak, akik a levesre vagy a sima főtt krumplira esküsznek.

  fogyni változókorban

  Ezekkel a régimódi gyógymódokkal az a baj, hogy egyoldalú tápanyagbevitelt jelentenek, ami még rövid távon sem a legszerencsésebb. Így indítsunk Ha fáj a hasunk, először érdemes valóban nagyon egyszerű ételekkel kezdeni a táplálkozást.

  Komoly hasmenés és hasfájás esetén segít, ha fekete teát, zabpelyhet, üres rizst, illetve a jól bevált kétszersültet esszük.

  12 órás diéta

  Ezek az ételek könnyen emészthető szénhidrátokat tartalmaznak, viszont zsírt nem, és ez tehermentesíti az emésztőrendszert a legjobban. Így folytassuk Ha már egy kicsit jobban vagyunk, az előbb említett ételekhez hozzá lehet adni a sovány túrót, mely már tartalmaz egy kis zsírt és fehérjét is. Erre a szervezetnek szüksége van, és a túró helyettesíthető krumplipürével is, ha nem vagyunk laktózérzékenyek bár tejtermék nélkül is elkészíthető.

  fogyáshoz gyógyszer

  Soványabb húsokat vagy gyomorkímélő étrend is lehet enni kis mennyiségben, valamint főtt zöldséget.