STRONG NATURE kapszula Glucomannan Glükomannán tartalmú étrend-kiegészítő

Glükomannán tabletta

Tartalom

  90 napos diéta mindmegette

  Még több termék A bioboltokban, étrend-kiegészítőkkel foglalkozó üzletekben számos termék közül válogathatsz, melyek egy része előre adagolt formában kapható, másokat neked kell kimérned a csomagoláson található utasítás szerint. A glükomannán ajánlott napi mennyisége gramm, melyet étkezések előtt egy órával kell bevenni sok víz kíséretében, így mire enni fogsz, addigra a vízzel telt rostok eltelítik a gyomrodat.

  karnitin hatása

  A kivonatnak nincsen íze vagy illata, így ha az ételekhez keverhető port választod, akkor ezt szinte bármihez hozzákeverheted, ami a folyékony, ám arra számíts, hogy a glükomannán nagyon erősen sűrít, így egy turmixnak például zselés állagot ad. Amikor glükomannán kivonatot glükomannán tabletta termékeket keresel, akkor figyelj arra, hogy olyat válassz, mely nem tartalmaz adalékanyagokat, csakis tiszta glükomannánt!

  fogyjak el

  Nagytakarítás a bélrendszerben: ezeket a kilófaló ételeket edd hozzá 6 napig! Vannak veszélyei a glükomannánnak?

  étvágycsökkentő férfiaknak

  A glükomannán fogyókúrás szerként való forgalmazását az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal orvosi is jóváhagyták, mint hatásos, az egészségre nem veszélyes készítményt. A kivonat ritkán szorulást okozhat, ám ennek ellenére biztonságosan szedhető.

  4 nap alatt mennyit lehet fogyni

  A glükomannán előnye, hogy egy természetes megoldásról van szó, mely nem tartalmaz hormonokat vagy koffeint. Glükomannán tabletta fontos, hogy mindig betartsd az egyes termékek használati utasítását, különös tekintettel a maximális mennyiségre!

  Az egyéni toleranciád kitapasztalása során ajánlott, hogy a maximummennyiség felével kezdj, és csakis akkor emeld az adagodat, ha ez nem okozott problémát.