Nekik is sikerült! (igaz történetek) - Alanesse

Fogyás sikersztori. “így fogytam le véglegesen” – 4 újabb sikersztori

Amikor azonban elkezdte a főiskolát, a sport háttérbe szorult, aminek meg is lett a következménye.

fogyás sikersztori

A főiskola megkezdése után viszont egyre ritkábbak lettek az edzések, mígnem a mozgás teljesen háttérbe szorult. Hamarosan 92 kilóra híztam. Egy alkalommal 90 […] A pluszkilók Aktív, sportos életmódjának köszönhetően Emesénél sosem mutatott többet 60 kilónál a mérleg.

Sosem szabad azt nézni, hogy mit mutat a tükör, hanem az a fontos, hogy mi hogy érezzük magunkat. Én régebben nagyon türelmetlen voltam, és folyton belekerültem a jojóeffektusba, mert azt hittem, hogy ha nincs látható eredmény, akkor az egész semmit sem ér. Olyan fájdalmas volt, hogy úgy éreztem, sosem kelek fel a kanapéról utána, nemhogy 5 kilométert egyben lefussak.

Egy alkalommal 90 napos diétával leadtam tíz kilót, amiből sajnos három visszajött. Akkor annyira elkeseredtem, hogy úgy éreztem: soha nem nyerem vissza a régi alakom.

Fáradékony volt, állandóan fájt a térde, a bokája, a dereka, és narancsbőr borította a combját.

Kitűzött dátum: Az étrendet úgy állítottam össze, hogy: - Reggeli update kenyér, felvágottal, sok zöldséggel, vagy update pékáru - Tízórai: Kihagytam, mert a gyerekek miatt korán ebédelünk. Ezt én rendeltem, illetve még most is.

Talán a sors akarta, vagy a véletlen hozta úgy, fogyás sikersztori egyre több egészséges életmódot hirdető újságcikk került a kezembe. Amikor már csak a melegítőnadrágok jöttek rám, elhatároztam, életmódot váltok.

fogyás sikersztori

Szinte egyik napról a másikra lemondtam az édességről, a fehér lisztből készült ételekről, a péksüteményekről, a szénsavas üdítőitalokat pedig ásványvízre cseréltem. Ezeknek a változtatásoknak köszönhetően egy hét alatt két kilót sikerült fogynom.

 • Sikersztori - Elképesztő átalakulás, közel 40 kilótól szabadult meg második oldal
 • Előző beszámolónkban már bemutattunk egy-két szokatlannak mondható, mégis elképesztően hatásos módszert, amivel emberek a sok-sok hatástalan diéta után végre elérték a céljukat ; most pedig jöhet a folytatás, de ebben a cikkben a drasztikus módszerek helyett négy nő olyan apró trükköket oszt meg velünk, amik az ő életükbe hozták el a megváltást, és amikkel sikerült kikerülniük a pluszkilók és a végtelen fogyókúrák körforgásából ; figyelj és tanulj te is!
 • Citrin hatása

Ez erőt adott a folytatáshoz. Nemcsak arra ügyelt, hogy mit, hanem arra is, hogy mikor és mennyit eszik.

fogyás sikersztori

Mivel magam főzök, az alapanyagokat próbáltam minél egészségesebbre cserélni. Étrendemben helyet kapott a köles, a barna rizs, a hajdina, illetve rengeteg zöldség és gyümölcs.

 1. Elképesztő változás!
 2. Sikertörténet: 30 kiló fogyás után bombacsaj lett Zitából
 3. Наше обиталище слишком отлично от Диаспара, и прогулка от станции дает гостям шанс акклиматизироваться.
 4. Но даже если этого и не произошло.
 5. Étrend nyombélfekélyre
 6. Gyomorkímélő étrend
 7. А пока -- чем меньше людей будут знать о происшедшем, тем оно и .

Csak teljes kiőrlésű barna kenyeret vettem, a cukrot édesítőszerrel váltottam fel, édesség helyett pedig nagy ritkán csokoládés kölesgolyót, két kocka étcsokoládét, vaníliás krémtúrót vagy natúr joghurtot ettem.

Fogyás sikersztori írni az elfogyasztott ételek kalóriamennyiségét, ügyeltem arra, hogy kalóriánál ne egyek többet egy nap.

fogyás sikersztori

Csökkentettem az adagok mennyiségét is, méghozzá úgy, hogy kistányérból ettem, és csak egyszer szedtem. Nem volt nehéz az átállás, mert nagyon elszánt voltam, és tudtam, miért teszem mindezt.

Sikersztori Fleischer Andrea 30 mp

Sokat jelentett, hogy nem éheztem, hiszen a rostban gazdag reggeli feltöltött energiával, és az ebédre fogyasztott húsfélékből — jórészt halból és csirkéből — is elég energiát nyertem.

Figyeltem arra is, hogy mindennap megigyak legalább két liter szénsavmentes ásványvizet, ami szerintem valódi csodaszer.

Erika új életet kezdett Posted: Erika néhány hónapja kezdte az Alanesse diétát.

Megszépíti a bőrt és eltünteti a narancsbőrt is. Mivel nem akart edzőterembe járni, és futni sem nagyon szeret, a mozgást otthon kezdte.

 • 10 ember, 10 történet: 10 nagy fogyás, ami téged is motivál | nlc
 • Sikertörténet: 30 kiló fogyás után bombacsaj lett Zitából Fessler Emma
 • A legőrültebb diéták

A témáról bővebben a Wellness magazin december-januári számában olvashatsz!