Fogyasztó légzés

Fogyás légzéssel. Céltudatos légzéssel, tudatos fogyás Légzéssel fogysz

mennyi kalóriát ehetek ha fogyni akarok

Miki Ryosuke diétaguru, aki korábban színész volt, összesen 44 kilogrammot dobott le magáról, ehhez csak hét hétre volt szüksége. A diétás technikát hosszú légzésnek nevezte el, Miki erre akkor jött rá, mikor hátfájásos problémákkal küszködött, amelyet légzéstechnikával fogyás légzéssel csillapítani.

Ekkor figyelte meg, hogy ezzel fogyni is lehet, majd továbbfejlesztette a fogyás légzéssel, amely a következőképpen néz ki: egy speciális pózt kell felvenni 3 másodperccel a belégzés előtt, ha ez megtörtént, akkor jöhet a 7 másodpercig tartó erőteljes levegő kifújása.

Ehhez a technikához se fogyókúra, se rendszeres megerőltető mozgás nem kell!

Az ázsiai fogyókúrás szakember szerint a módszer hatékonysága annak tudható be, hogy a speciális légzéstechnikával szervezetünk több oxigént fogyás légzéssel el, ami több zsír elégetését eredményezi. Amennyiben naponta 2—5 percen keresztül levegődiétázunk, Miki szerint könnyedén le lehet adni a fölösleges kilókat.

fogyókúra diéta különbség

Mivel itt semmit nem kell "beszedni" a fogyokuras ebed rendeles reményében, a módszer nem tartozik a fogyás légzéssel által lefedett témák közé. Mégis, mivel érdekesnek tartom, hogy lassan már a puszta létezésünk is fogyasztó vagy hízlaló?

férfiak diétája

Ryosuke módszere viszonylag új, igazán nagy nemzetközi publicitást Épp ezért az interneten még nem találhatóak élménybeszámolók, pozitív vagy negatív tapasztalatokról szóló írások.

Egy dolog biztos: a 7 hét alatti 44 kilós fogyás irreálisnak tűnik; ráadásul vajon hová tűnt a löttyedt bőr a hasról, ami egy lassabb tempójú fogyás esetén szerencsés esetben, de sajnos nem mindig "visszaalakul"?

90 napos diéta tiltólista

Élettani szempontból az elmélet is eléggé sántít, mivel a be- és kilégzés technikájával a sejtszintű oxidáció mértékét, sebességét nem lehet befolyásolni. Amit biztosan el lehet érni, az az, hogy a túl gyors vagy túl mély levegővétellel elég percig a vér pH-ja enyhén lúgosabbá válik, ettől szédülni kezdünk, súlyosabb esetben el fogyás légzéssel ájulhatunk, Ez a jelenség a respiratorikus alkalózisde semmiképpen nem fogyókúrás módszer.

Bármennyire is rossz hír, a fogyás alapvető titka mindmáig a bevitt és felhasznált kalória arányának megváltoztatása.

napi 1200 kalória étrend

Ez elérhető megfelelő étrenddel hozzáértő dietetikus segítségével vagy a fizikai aktivitás növelésével. Az ezen messze túlmutató "csodaszerek és -módszerek" általában vagy nem hatásosak, vagy ha igen, veszélyeztethetik az egészségünket pl.

pco diéta menű

Ha ez a légzéses módszer mégis hatásos, néhány szakkönyv újraírása szükségessé válhat. Bár erre nem adok túl nagy esélyt, mivel hetente születnek s merülnek a mélybe hasonlóan "korszakalkotó" felfedezések A kép amely a módszer felfedezőjét ábrázolja forrása: be-story.