Rendszeres sétával adott le 55 kilót – így változott meg a férfi élete

Fogyokura setaval. Igen, lehet fogyni napi 30 perc sétával

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel! De igaz.

fogyokura setaval

Csak valószínűleg nem heti fogyokura setaval. Tippek a rendszeres gyalogláshoz, nem csak kezdőknek.

Gyomorsav csökkentõ fogyókúra 3 avagy a mièrt

Néhány lépéssel többet gyalogolni minden nap — ennél egyszerűbb, fenntarthatóbb és hatékonyabb fogyási módszert keresve sem lehet találni. És még csak futnod sem kell hozzá: a séta is meghozhatja a kívánt eredményt, kiváltképp akkor, ha még nem vagy gyakorlott futó.

Rendszeres sétával adott le 55 kilót — így változott meg a férfi élete Life.

Könnyen megvalósító, nem kell feltétlenül technikai ruházat hozzá és kíméli az ízületeket! Na de magától adódik a következő kérdés: mennyit kell pontosan gyalogolni, ha fogyás a cél?

fogyokura setaval

Sokat hallani a bűvös 30 percről, de tényleg így van-e? Olvasd el ezt is! Egy lépésszámláló alkalmazás pontosabb adatokkal szolgál majd neked.

Akár napi 30 perc sétával fogyhatsz, ha betartasz 5 szabályt

Ráadásul ezek a kalóriák zsírból olvadnak le, ami még jobb hír, mondja egy másik szakértő, Jackie Vick személyi edző. Heti hét nap 30 perc?

fogyokura setaval

Ha kezdő vagy, heti alkalom elég, állítja a szakértő, és további jó hír, hogy ha háromszor 10 percet gyalogolsz, az ugyanolyan hatékony, mint ha egyszer 30 percet. Sétálhatsz a kutyáddal, a babáddala barátaiddal, leteheted az autót a munkahelyedre menet félúton — számtalan módja van annak, hogy ezt a napi félórát beiktasd az életedbe.

fogyokura setaval

Persze ha még gyorsabb eredményeket akarsz, akkor érdemes súlyzós erősítést és egészséges táplálkozási szokásokat is beiktatnod a napirendedbe. Hogyan hozd ki a legtöbbet a sétádból — mármint hogyan égesd el a legtöbb kalóriát?

A galériában találsz néhány tippet, fogyokura setaval növelheted a napi gyaloglásaid intenzitását.

fogyokura setaval