Elkészítés

Fogyókúrás pizzatészta, Keress receptre vagy hozzávalóra

Tartalom

  Bodon Judit dietetikus A pizza, vagy legalábbis annak puffasztott, gyorsfagyasztott verziója az egészségtelen étrend egyik szimbólumává vált.

  fogyókúra otthon olcsón zöld kávé kapszula rendelés

  Szerintem azonban bőven megérdemel még egy esélyt! Életem első pizzája szerencsére jófajta pizza volt, még azokban az időkben, amikor egy pizzeria igazi kuriózumnak számított idehaza.

  fogyokura tablettak czanik balázs étrend

  Olasz vendégek vittek el minket az étterembe, a mai napig emlékszem a vékony, roppanós tésztára. Aztán beáradtak a gyorséttermek, a gyorsfagyasztott termékek, a szelet-bárok, és teljesen eltorzult a kép: vastag, puha tészta százféle furábbnál furább feltéttel.

  90 napos diéta fogyás sürgősen le kell fogynom

  Talán mára enyhült ez a hullám, ahogy az emberek felismerik, hogy pizzát készíteni otthon sem nagy ördöngősség, és hogy nem a hegynyi feltét teszi a jó pizzát. Fogyókúrás pizzatészta adagnyi energiatartalmát csökkenthetjük, ha vékonyra nyújtjuk a tésztát, ha alacsony energiatartalmú feltéteket választunk pl.

  újvári dóri étrend fogyókúrás tea dm

  Az alap pizzatészta nem más, mint liszt, élesztő, olaj, víz és só keveréke. Mivel fogyókúrás pizzatészta viszonylag sztenderd arányban szerepelnek a tésztában, és mivel energiatartalomban nincs érdemi különbség a lisztfélék vagy az olajfélék között, más oldalról közelítsük meg a kérdést: milyen lisztet és olajat használjunk, hogy minél egészségesebb pizzatésztát kapjunk?

  1 hónap alatt 6 kg fogyás hogyan fogyjunk diéta nélkül

  Ha a lisztek közül a teljes kiőrlésű vagy a graham lisztet választjuk, értékes rostokatásványi anyagokat nyerünk, ha csak rizs- vagy kukoricalisztet használunk, gluténmentes tésztát kapunk, ha olíva- vagy lenmagolajatakkor értékes zsírsavakat nyerünk. Kiválogattam nektek 10 db nem csak fehér búzalisztet tartalmazó pizzatészta-receptet, próbáljátok ki őket!

  fogyás diéták fogyókúra élettani hatása

  Ráadásul becsempésztem egyet, amihez még liszt sem kell!