Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra

Fogyókúra youtube. Fogyókúraprogram

Tartalom

  fogyókúra youtube

  Még több termék Brigi első körben személyi edzőhöz fordult, az általa írt edzéstervet követte, és főként csirkemellből, rizsből, zöldségekből álló fogásokat evett. A második körben teljesen megváltoztatta az étkezési szokásait, és rájött arra, hogy mennyi fogyókúra youtube lehet enni a fogyókúra alatt, ha azokat az ember egészségesen készíti el.

  A kedvenc ételeimet egy sokkal egészségesebb verzióban készítettem el, rengeteg receptet találtam ki, és rájöttem, hogy mennyi egészséges finomságot lehet enni, amivel még fogyhatunk is.

  fogyókúra youtube

  A megfelelő táplálkozás mellett nagyon szerettem az otthoni edzéseket, hetente alkalommal 45 perces kardio- és saját testsúlyos gyakorlatokat fogyókúra youtube, ezek mindig más izomcsoportot dolgoztattak meg, és segítettek a fogyókúra youtube alak elérésében - árulta el.

  Fotó: Jámbor Brigitta "Ma már nem érzem magam idegen testben" Brigi elárulta, ma már teljesen elégedett azzal, amit a tükörben lát, sokkal energikusabbnak és egészségesebbnek érzi magát, tapasztalataival pedig másokon is segít. Az átváltozásom nemcsak erőt, energiát, de sok kitartást is adott, amelyet az élet különböző területein kamatoztatok.

  fogyókúra youtube

  Célom, hogy másoknak is segítsek abban, hogy elérjék az álomalakot, és sokkal egészségesebb életet éljenek, fogyókúra youtube lemondással - árulja el Brigitta, aki YouTube-csatornáján recepteket, fogyással kapcsolatos tippeket és edzésvideókat is megoszt.

  Fotó: Jámbor Brigitta - Fontosnak tartom, hogy ha valaki nagyobb súlyfeleslegtől szeretne megszabadulni, akkor szépen lassan, fokozatosan szoktassa magát fogyókúra youtube mozgáshoz, és nagyon vigyázzon, hogy ne terhelje túl az ízületeit. Éppen ezért találtam ki a Kardió Lightot, ami nagyon közkedvelt lett a YouTube-csatornámon. Úgy alkottam meg ezt az edzést, hogy nagyobb súlyfelesleggel vagy ízületi problémával élők is nyugodtan végezhessék, ugyanis nincsenek benne guggolások és ugrálások, mégis nagyon szépen felemeljük a pulzust, és folyamatosan zsírt égetünk.

  fogyókúra youtube

  Mivel pozitív visszajelzéseket kaptam, megalkottam a Kardió Light 2-t is, ez is kikerült már a csatornámra - árulja el Brigitta, aki az alomalak. Itt nézheted meg a róla készült kisfilmet: 65 kilót fogyott Dorina - Ismerd meg történetét!

  fogyókúra youtube

  Dorina ben kezdett fogyókúrába, miután kilót mutatott alatta a mérleg. Másfél év alatt 65 fogyókúra youtube fogyott, és a 3XL-es ruháit is XS-es méretre cserélte.

  fogyókúra youtube