Tavaszi alakreform a testünkért, avagy fogyjunk együtt! Fogyjunk együtt

Fogyjunk együtt, Fogyjunk együtt egymásért

Pharmax Blog

A tudatos bűnözés alapelvei Karácsony közeledte hatalmas próbatétel elé állítja azokat, akik általában egészségtudatosan és visszafogottan táplálkoznak, vagy épp elkezdtek diétázni. Hatalmas kár lenne, ha egy pár napos ünnep miatt az eddigi erőfeszítések értelmüket veszítenék, ettől pedig azonnal megjelenik az emberben a bűntudat, hiszen nagyon nem kellene megenni azt a harmadik sütit is.

hogy fogyjak combból

Vagy mégiscsak? Meg lehet találni itt […] Szerző: Vadász Ágnes A szerencse forgandó? Vagy te irányítasz?

10 napos fogyókúra

Sokszor, sokan írnak különböző dolgokat a szerencse számlájára, de vajon igazuk van? Lehet, hogy ez is csak egy átverés, amivel egész egyszerűen azt szeretnénk megúszni, hogy el kelljen ismernünk: a sorsunk alakítása valójában a mi kezünkben van?

Fogyjunk együtt!

Nézzük meg jobban, hogy is van ez. Spoiler alert: szerencse nincs. Én legalábbis nem hiszek benne. Valójában amikor […] Szerző: Vadász Ágnes Anya, ciki vagy!

fogyókúrás főételek

A suli előtt. Az utcán.

  • Heti fél kiló fogyás
  • Iifym diéta

A boltban. A saját lakásodban.

fogyás a második trimeszterben

Az ezer éve ismert családi barátok között. Mindenhol előugorhat ez a mondat hirtelen megnyúlt kamaszod szájából, amitől aztán úgy érzed magad, mintha betolakodó lennél a saját magzatod életébe.

Pedig elvileg téged kéne csodálnia, rád fogyjunk együtt felnéznie. De nem tizenéves korában, ezt ideje tudomásul venni, a […] Szerző: Vadász Ágnes Változókor — belső monológ Az utóbbi hónapokban arra lettem figyelmes, mintha kicsit elkezdett volna változni a menstruációm.

2 hetes diéták

Nem kiabál, fogyjunk együtt nem, egyelőre csak halkan, szégyenlősen suttog valamiféle közelgő átalakulásról. A változás maga valójában kifejezetten örvendetes, rövidebb és gyengébb lefolyású és mivel mindig nagyon rövid volt a ciklusom, azt is örömmel fogadom, hogy egy fogyjunk együtt hosszabbra nyúlik a kettő között […] Szerző: Vadász Ágnes