Janik László | író, rendező, színész - Veres 1 Színház

Fogyi reklám

Tartalom

  mit együnk vacsorára fogyókúra alatt

  Engedély nélkül használták Liptai Claudia nevét és arcát egy fogyasztószer reklámhoz MME 5 millió elrontottam a diétát perelik, fogyi reklám zaklatták és fenyegették Liptai Claudiát a dietetikusok, mert egy televíziós műsorban elmondta, hogy a mi fogyasztó kapszulánkkal fogyott le — ezzel a történettel reklámozza ma­gát az interneten egy fogyókúrás készítmény gyártója.

  Az egészből természetesen egy szó sem igaz, a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége és Liptai közösen perelnek, a műsorvezető a hivatalos Facebook oldalán a rajongóitól is segítséget kért.

  hogyan fogyjon le az arcom

  Vigyázzatok magatokra és segítsetek, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a fogyi reklám, a valótlan tartalmak alá pedig nyugodtan kommenteljétek oda, hogy HAZUGSÁG és jelentsétek az oldalt a Facebooknál. Köszönöm nektek!!!!

  gastroyal ir diéta

  Ebben olyan mondatokat idéznek tőle, mint hogy ötmillió forintra perelte őt a MDOSZ, amiért elmondta az igazságot, fogyi reklám semmi szükség szakemberre és edzésre az álomalak eléréséhez. A műsorvezető az álinterjúban még azt is kifejti, hogyan zaklatták a valóságban tisztességes munkát végző tanult szakemberek - írja Bors.

  De nem csak Liptai Claudia - Ábel Anita és Tóth Vera képeit és állítólagos nyilatkozatát is felhasználták a termék reklámozására. Ilyenhez nem adtam a nevemet, mert nem hiszek fogyi reklám, és hülyeségnek tartom! Hiszek a sportban, az elhatározásban, a három liter vízben és az ötszöri étkezésben naponta.

  hogy tudok arcból fogyni