Hírlevél feliratkozás

Diéta vonal. Diéta Vonal szaküzlet – Székesfehérvár

hogyan tudok könnyen fogyni fogyokura gyógyszer

Szépen csöndben több új diétás szaküzlet nyílt meg Diéta Life Market név alatt. Kreiter József merketing vezetőt kérdeztük az új gluténmentes élelmiszereket is áruló diétás bolthálózatról.

lepcsozessel fogyni olcsó gyors diéta

Miben más a Diéta Life Market? A Diéta Life Market egy vadonatúj, innovatív szupermarket bolthálózat Magyarországon, ahol profi megoldást és tájékozódási lehetőséget talál egyedi jelölésekkel, színkódokkal az egészséget támogató élelmiszerekhez, kedvező áron.

Mit eszem? - Egész napos \

Melyek a főbb termékvonalak? A termékeket 3 fő csoportba soroltuk be: Vitál: speciális táplálkozási igényeknek megfelelő étrend, egészségmegőrzés, preventív táplálkozás Fat Burning: testsúly optimalizálás, alakformálás, fogyókúra Paleo: preventív táplálkozás, testsúly optimalizálás, A Vitál termékvonal csak a speciális táplálkozási igényeket kielégítő élelmiszereket fedi le?

sd 36 fogyás vélemény keto complete ára

Nem csak rájuk gondoltunk a Vitál kategória kialakítása során, de itt találhatják meg a gluténérzékenyek, diéta vonal laktózérzékenyek és tejallergiásoknak diéta vonal külön polcokon — a speciális diétájukba beilleszthető diéta vonal. A Vitál kategóriába soroltuk azokat a termékeket is, amelyek a betegségek megelőzésében segíthetnek.

A Vitál kategórián belül 6 preventív csoportot alakítottunk ki, amelyek külön polcokon jelennek meg a könnyebb tájékozódás érdekében: Táplálékallergia, ételintolerancia, cöliákia pl.

diéta bolt budapest tabletta fogyásra