Tetszett a cikk? Még nem regisztrált? Iratkozzon fel hírlevelemre!

Diéta tesztoszteron. Élet a Tesztoszteron Növelő Kúra Után

Tartalom

  diéta tesztoszteron mit lehet enni a 90 napos diéta alatt

  Férfivá doppingolták a keletnémet súlylökőnőt Azon férfiak számára, akiknek a kelleténél alacsonyabb a tesztoszteron-szintjük, jól jöhet a súlyvesztés, az egészséges életmód, a diéta és a testzsír mennyiségének csökkenése.

  Csakhogy nem mindegy, hogy mindezt hogy érik el: a The Journal of Urology tudományos folyóiratban megjelent tanulmány szerint például a zsírszegény diéta nemhogy javít, de még ront is a helyzeten — olvasható egy sajtóközleményben.

  diéta tesztoszteron fogyj 15 perc alatt

  A Chicagói és az Északnyugati Egyetem kutatói most megfigyelték, hogy a zsírszegény étrend éppen hogy tovább csökkenti a tesztoszteron szintjét. A kutatók egy országos adatbázisból dolgoztak, férfi értékeit figyelték meg, mindegyiküknek voltak adataik az étrendjükről és az úgynevezett szérum tesztoszteronszintjükről is.

  diéta tesztoszteron regenor ára

  A kutatás során arra is figyeltek, hogy az olyan más faktorokat, amelyek befolyásolhatják a tesztoszteron szintjét, diéta tesztoszteron. Ezután a diéta tesztoszteron diétáról derült ki, hogy a legnagyobb mértékben befolyásolja negatívan a tesztoszteron mennyiségét.

  diéta tesztoszteron 4 nap alatt fogyni

  Kép: iStock Az Egyesült Államokban egyébként viszonylag gyakori a férfiaknál az alacsony tesztoszteron-szint, évente nagyjából félmillió új diagnózis születik.

  Az állapot komolyabb problémákhoz is vezethet, de legalább is nem egyszerű vele együtt élni: csökkenti a libidót, az energiaszintet, a csontsűrűséget, ráadásul a testzsír mennyiségének növekedését is előidézheti.

  diéta tesztoszteron étrend kezdőknek

  A kezelés a gyógyszerek mellett életmódbeli változásokkal is együtt jár, érdemes egészségesen élni, és egészséges étrendet követni hozzá. Szakértők szerint arra érdemes figyelni, hogy ez ne zsírszegény étrend legyen — azoknak viszont, akik nem küzdenek ilyen egészségügyi állapottal, még ez a diéta is megfelelő lehet.