Hallottál már a sirtfood-diétáról? Így hatnak rád a szirtuinok

Diéta sirtfood. Sirt élelmiszer Diéta

Tartalom

  diéta sirtfood 6+1 diéta mintaétrend

  Téma: Egészség A Sirtfood-diéta a sirtuinfehérjékben gazdag ételek fogyasztásán alapszik, melyekkel kapcsolatban a kutatók úgy vélik, hogy diéta sirtfood szabályozzák a zsírégetést a szervezetben, segítik az optimális kalóriabevitelt, ráadásul harcolnak a káros szabadgyökök, ezáltal a gyulladások, a rák, illetve az öregedés ellen.

  Az új diétaőrület állítólagos előnye, diéta sirtfood heti 3 kiló fogyást ígér, anélkül, hogy leépítené az izmokat, emellett szorgalmazza a szuperélelmiszerek fogyasztását. Hogy valóban működik-e, arról cikkünk végén Emer Delany dietetikus szakértő mondja el a véleményét.

  diéta sirtfood keto diéta tapasztalatok

  Két fázisból tevődik össze A sirtfood-diéta első fázisa 7 napig tart, az első 3 napban maximálisan kalória fogyasztható.

  Emellett egy főétkezésre van lehetőség, diéta sirtfood szintén sirtfoodokban gazdagnak kell lennie. Ilyen például a pulykahús oregánóval, zsályávalesetleg petrezselyemmel fűszerezve, de jó választás lehet a csirkemell kelkáposztával.

  diéta sirtfood fogyókúrás ital

  Választhatunk sovány halat is, köretként pedig barna rizst, illetve quinoát. Az első hét többi napján kalóriát fogyaszthatunk, ami két sirtfood-turmixot és két sirtfood-gazdag étkezést foglal magába.

  diéta sirtfood fogyókúrás étrend férfiaknak

  A Sirtfood-diéta második fázisa az úgynevezett fenntartó fázis, amely 14 napig tart, ennek során folytatódik az egyenletes fogyás. Az étrend ilyenkor álljon három kiegyensúlyozott, sirtfoodokat tartalmazó fogásból és egy turmixból.

  diéta sirtfood diéták fajtái

  Emellett a diéta egésze alatt fogyasszunk legalább napi két liter vizet. Melyek a sirtfoods ételek? Ezek az ételek különösen gazdagok természetes növényi vegyi anyagokban, úgynevezett polifenolokban, elnyomják az étvágyat, aktiválják a zsírégetést, nem mellesleg finomak.

  diéta sirtfood 1500 kalóriás diéta mintaétrend