Bejegyzés navigáció

Combról fogyni

A fogyás combról téma még mindig népszerű vágyálom a diétázók körében, de vajon tényleg van fogyókúra combra, ami hatékony combról fogyni Sajnos nem!

15 PERCES ZSÍRÉGETŐ EDZÉS / ESZKÖZÖK NÉLKÜL / KOLOSZÁR ENIKŐ

Talán ez a legegyszerűbb válasz rá, de nézzük meg miért is lehetetlen és mi lenne az alternatív módszer: Miért csak mítosz a combról fogyás? Sajnos sok helyen olvasom és hallom, hogy egyesek alapvetően csak bizonyos testrészükkel elégedetlenek, de amúgy máshol minden rendben van.

combról fogyni

Vannak olyan alkatú emberek, akik leginkább combra vagy hasra híznak legjobban és ez nem kicsit ront az alakjukon. Persze a legpraktikusabb az lenne, ha csak arról a testrészünkről tudnának fogyni, amiről szeretnénk, de fogyókúra norbival ez nem így működik.

Tweet Fogyni soha nem egyszerű dolog, de míg a hastájékon lerakódott zsírt könnyebb elégetni az egészséges táplálkozás és a rendszeres mozgás segítségével, addig a combon lévő zsírrétegtől sokkal nehezebb megszabadulni.

Csak arányosan tudunk megszabadulni minden feleslegünktől, de ahova elsősorban hízzunk, onnan mehet le a leghamarabb a zsír, így az áhított zsírégetés combról lehetséges, ha oda hízzunk főleg. Hova hízunk jobban?

combról fogyni

Sajnos ez a genetikán múlik. Azonban sokan combra hajlamosak hízni, így elsősorban itt jelennek meg leghamarabb a zsírpárnák és fogyás közben innen fogyunk le a legkésőbb. Annyi igaz, hogy fel tudjuk kicsit gyorsítani a folyamatot úgy, hogy arra a testrészre többet edzünk, így jobban izmosodik és formálódik a combunk, de ez még mindig nem az a gyors fogyás combról, amit otthon egyedül combról fogyni tudnál érni.

combról fogyni

Tehát nem leszünk vékonyabbak, de a testzsírszázalékon már javíthatunk és külsőre egy kicsivel jobban nézhetünk ki. Hogyan combról fogyni combról avagy az egyetlen módszerre a helyi fogyásnak Egyetlen módszer van amitől helyileg fogyhatunk, a zsírleszívás.

combról fogyni

Előnye, hogy valóban onnan távolítja el a zsírt ahonnan szeretnénk, így a fogyás combról nem álom többé, és mivel a zsírsejteket távolítják el, így örökké vékonyak leszünk azon a részen.

Hátránya pont ugyanez, mivel sose combról fogyni már oda, így combról fogyni mégis el kezdünk hízni egy-egy rosszabb időszakunkban akkor ahol még van zsírsejtünk oda még jobban fogunk hízni, így aránytalanul vastagabb lehet a fenekünk és vékonyabb a combunk.

Egy drasztikus határvonal combról fogyni ki a leszívott helyek mentén.

  • Fogyókúrás étrend nőknek 40 felett
  • Heti 1 kg fogyás
  • Fogyokura dieta nelkul
  • Hogy kezdjek fogyni

Csúnya látvány az biztos. Te is állandóan éhezel?

combról fogyni

Te sem salátán akarsz élni? Töltsd le az ingyenes anyagunkat!

combról fogyni

Hová küldjük? Teremy Alex.

Fogyni szeretnél a combodról?