A jól megválasztott avokádó kincset ér

Avokádó fogyókúra

-5 kg 3 nap alatt!?🍑 MILITARY DIÉTA 🥗Zizzy Life, Zizzy's Kitchen

A magas zsírtartalom bizonyos előnyt is jelent, hiszen ómega 3 zsírsavat tartalmaz, ami jótékonyan hat a szívre és az érrendszerre, valamint az idegrendszerre. A telítetlen zsírsavak mellett nagy mennyiségben avokádó fogyókúra benne B- C- E- és A-vitamin, az ásványi anyagok közül pedig magas a kálium- foszfor- vas- nátrium- és kalciumtartalma.

Pinterest Főszerkesztőnk saját bőrén tesztelte a dolgot! Helló, Brigi vagyok, avokádó-függő. Egyszerűen imádom az ízét, így hetente több alkalommal fogyasztom salátába kockázva, quacamole-ként vagy csak szimplán, magában.

A jól megválasztott avokádó kincset ér Gyakran tapasztalhatjuk, amikor avokádót szeretnénk vásárolni, hogy vannak egészen kemény és teljesen puha darabok is. Melyik a jobb?

avokádó fogyókúra zen fogyókúra

Ha azonnal szeretnénk fogyasztani, akkor jobb a puhábbat választani, mert az akár kellemesen kenhető avokádó fogyókúra. A keményebb verzió azt jelenti, hogy a gyümölcs még éretlen. Arra azonban ügyeljünk, hogy ha megpucoljuk és felvágjuk, alig húsz perc múlva a szép zöld szín oda, és az avokádó barnás árnyalatot ölt.

avokádó fogyókúra gyomorkímélő diéta

Amit már mindenki tud Az avokádót nyersen szokták fogyasztani. Készítenek belőle mártogatós krémet, keverik salátába, de gyakran teszik kiegészítő elemként szendvicsekbe is. Semleges íze miatt gyakran ízesítik sóval, fokhagymával és mustárral.

Az avokádó - Persea americana - egy Közép-Amerikában őshonos fa, melynek gyümölcse az elmúlt években hazánkban is egyre kedveltebb. Számos pozitív egészségügyi tulajdonsága mellett a fogyókúrát is segítheti - annak ellenére, hogy nem kifejezetten kalóriaszegény. Így edd az avokádót, ha fogyni szeretnél!

Az avokádót nem csak enni, kenni is szokták. Magas zsír- és olajtartalma miatt a kozmetikai ipar is felfedezte, és kifejezetten száraz, érzékeny bőrre készítenek belőle krémeket és egyéb kozmetikumokat. Sok esetben tapasztalták, hogy ekcémás tünetekre is pozitív hatással van Tudta?

avokádó fogyókúra mennyi kalóriát kell égetni a fogyáshoz

Az avokádó és a tonhal nem csak salátaként remek együtt. Ha az avokádót alaposan kikeverjük egy doboz tonhalkonzervvel, nagyon pikáns krémet kapunk, amelyet pirítósra kenhetünk, de mártogathatunk bele zöldségcsíkokat is.

avokádó fogyókúra napi étrend

Ha a krém mellett döntünk, ízesítsük egészen apróra vágott lila hagymával! Ezek is érdekelhetnek.