Kapcsolódó cikkek

Avokádó diéta. "Egy hétig minden reggelire avokádót ettem, és érdekes dolog történt a testemmel!"

Tartalom

  hogy fogyjak le a hasamról

  A Közép-Amerikában honos avokádó - Persea americana - örökzöld, legfeljebb méter magasra megnövő fa, melynek termését már időszámításunk előtt is fogyasztották.

  Érdemes azonban barátkoznod vele, mert számos előnyös tulajdonsága mellett a fogyásban is segít. Miért fogyaszt az avokádó?

  fogyókúrás gyógyszerek receptre

  Egy, a Nutrition Journal című szakmai folyóiratban megjelent kutatás tanúsága szerint a viszonylag magas zsírtartalmú gyümölcs - egy körülbelül grammos avokádó 18 avokádó diéta szénhidrátot tartalmaz - csökkenti az éhséget, és a délig elfogyasztva segít abban, hogy a nap során ne vigyél be feleslegesen plusz kalóriákat. A Loma Linda Egyetem kutatói 26 túlsúlyos felnőttet vontak be vizsgálatukba, akiknek egy fél avokádót kellett elfogyasztaniuk délig.

  fogyókúra 3 nap alatt

  Minden résztvevő vércukor- avokádó diéta inzulinszintjét ellenőrizték étkezés előtt és után. Éhségcsökkentő hatású avokádó Az eredmények azt mutatták, hogy azoknál, akik egy fél avokádót adtak a tízóraijukhoz vagy az ebédjükhöz, később jelentkezett az éhségérzet, mint a kontrollcsoport tagjainál.

  regenor diéta mit lehet enni

  Ennek oka, hogy az avokádó pozitívan befolyásolja az inzulinválaszt, kiegyensúlyozottá teszi a vércukorszintet. Még mire képes az avokádó?

  Pinterest Főszerkesztőnk saját bőrén tesztelte a dolgot! Helló, Brigi vagyok, avokádó-függő.

  Az avokádó a fent említett pozitív egészségügyi tulajdonságain túl gyulladáscsökkentő hatással is bír. Gyulladáscsökkentő vegyületei közé tartoznak a fitoszterolok, az antioxidáns hatású karotinoidok, az omega-3 zsírsavak és polihidroxilezett zsíralkoholok.

  mit egyél ha fogyni akarsz

  Gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően természetes ellenszer lehet rák, csontízületi gyulladás, valamint reumatoid arthritis, vagyis sokízületi gyulladás esetén.