Yo-yo effektus nélkül!

Alga fogyás

Miért és hogyan csökkenti az étvágyat a Spirulina és a Chlorella alga? A spirulina és a chlorella csökkenti az étvágyat alga fogyás a szénhidrátok utáni vágyat. A két mikroalga csökkenti az éhségérzetet, a szénhidrátok iránti vágyat, mivel teljes értékű tápanyagok. De nézzük meg, hogy pontosan miként képes a Spirulina és a Chlorella támogatni a fogyást és az ideális testsúly elérését és megtartását! Mind a Chlorella, mind a Spirulina algákat a tudomány úgy ismeri, mint olyan anyagok, melyek a szénhidrátok és az édességek iránti vágyat csökkenti.

Ez a zöld szuperétel segíti csak igazán a fogyást Táfelspicc Ezt a címet csodás tulajdonságai miatt viselheti. Általában étrendkiegészítőként fogyasztjuk kapszula vagy por formájában, segíti a fogyást és hozzájárul a bél egészségéhez.

A micro alga hatásai váratlanok.

Emellett tele van fehérjékkel és vitaminokkal. Ez azonban csak néhány ok, amiért megéri beépíteni az étrendünkbe. De vajon hogyan tegyük ezt meg?

alga fogyás

Galériánkból ez is kiderül! A spirulina antioxidánsainak köszönhetően gyulladásgátló tulajdonságokkal bír, és segíthet megerősíteni az immunrendszert. Kálium, nátrium, magnézium, kalcium, foszfor, vas, folát, niacin, tiamin, C- A- B6- és K-vitamin is van benne.

A spirulina jótékony hatásai - A csodaszer

A spirulina nem tartalmaz sok rostot, ezért a bél egészsége érdekében érdemes beépíteni az étrendünkbe a következő élelmiszereket is: árpa, bab, bogyós gyümölcsök, brokkoli, sárgarépa, dinnye, diófélék, narancs, zab, borsó, körte, rozs, magvak, teljes kiőrlésű kenyér. Forrás: Shutterstock Mivel a spirulina tápanyagban gazdag, tökéletes választás egy alacsony kalóriatartalmú, diétás étrendbe.

alga fogyás

Egy os placebokontrollos kutatás szerint a spirulina segíthet az egészséges testsúly fenntartásában. A kutatás során túlsúlyos résztvevőket figyeltek meg három hónapon keresztül, akik rendszeresen fogyasztották a spirulinát.

A vizsgálat végén a résztvevőknek javult a testtömeg-indexe.

alga fogyás

A Clinical Nutrition folyóiratban megjelent os tanulmányban a tudósok arról számoltak be, hogy a spirulinával történő kiegészítés javítja a vér zsírtartalmának szintjét. A tanulmányok azt is kimutatták, hogy fel lehet használni a vérnyomás szabályozására is.

A ban közzétett, kisméretű tanulmányban a kutatók megjegyezték, hogy a spirulina rendszeres bevétele legalább 3 hónapig hozzájárulhat a hipertóniában szenvedő, túlsúlyos egyének vérnyomásának csökkentéséhez.

alga fogyás

Mielőtt beépíteni étrendjébe, mindenképp konzultáljon orvosával. Forrás: Shutterstock Így tegyük ízletessé a spirulinát Szeretné megtapasztalni ennek alga fogyás szuperételnek az előnyeit, de az íze miatt a fogyasztása nehézséget okoz?

Az elmúlt években mind többet hallhattál a különféle algák egészségügyi szempontból előnyös tulajdonságairól. Talán szkeptikusan állsz a dologhoz, ám mivel egyre több szakember nyilatkozik pozitívan a tengerből származó élelmiszerekkel kapcsolatban, lassan ideje felülvizsgálnod ellenérzéseidet. A szárazföld energiakészletei lassan kimerülnek, az emberiség egyre inkább a tenger, az óceán alga fogyás fordul majd. Ebből adódóan a következő években, évtizedekben vélhetően több sósvízi élelmiszerrel találkozol majd a boltok polcain.

A spirulinapor, ha először fogyasztja, meglehetősen szokatlan. Mindenesetre akkor is érdemes tiszta spirulinát vásárolni keverékek helyett, hogy teljes mértékben élvezhessük csodás hatásait. A tény, hogy támogatja az agy működését, az anyagcserét, feltölt energiával, visszaszorítja a kimerültséget és a stresszt, segíti alga fogyás fogyást, ráadásul alga fogyás a vérnyomásra és a koleszterinszintre is hatással lehet, túlságosan erőteljes ahhoz, hogy csak az íze miatt lemondjunk róla.

Valójában sokkal könnyebb beépíteni az étrendbe, mint gondolná.

alga fogyás

Kattintson a képre és nézze meg a galériát, ahol több ötletet is talál. Kattintson a képre, galéria nyílik! Forrás: Shutterstock Spirulinagolyók.

Minden algafajta jó, vagy pontosan milyen algafajták a legjobbak az emberi szervezet számára? Földünkön ma 25 ezernél is több algafajta él, ezek közül három központi szereppel bír: 1.