Végre egész alakos képen láthatjuk Adele-t a 44 kilós fogyása után

Adele fogyása, Adele elárulta, mitől fogyott annyit, hogy rá sem lehet ismerni

adele fogyása epekímélő étrendek

Adele fokos életmódváltásba fogott, aminek az lett az eredménye, hogy rá sem lehet ismerni a 31 éves énekesre. Ezt követően mind lelkileg és fizikailag is kiegyensúlyozott lett.

Adele fogyásának okai

Noha tavaly áprilisban adták be a válókeresetet, már rég külön éltek egymástól. Az ilyen események az életben fokos változásokat, elhatározásokat hoznak általában. Nincs is ez másképp Adele-nál sem.

Adele fogyása alatt több, mint 12 kilótól szabadult meg a válása óta, ami csak javára vált. Még kilót ajánlunk neki. Adele fogyásának okai Adele néhány hónapja jelentette be, hogy válik férjétől.

Rövid időn belül 6 kilótól szabadult meg a teltkarcsú énekesnő a válás után elkezdett életmódváltásnak köszönhetően, írja a The List.

Ráadásul el is árulta, mi segített neki. A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

adele fogyása fogyás kerékpározással

Ezt jól bizonyítják a fenti friss fotók, amelyek a napokban készültek róla a Karib-tengernél töltött adele fogyása. Tutira a legjobb előadás, amit adele fogyása, ott a helye a kedvenc koncertjeim között.

Az énekesnő ugyanis nem nagyon rajong az edzésért, így erre sokkal nehezebben veszi rá magát, de néha azért pilatesszel vagy súlyzós edzéssel próbálja fitten tartani magát. Azonban az egészséges étkezés mellett nagyon elkötelezte magát, így ezt már hónapok óta tartja.

adele fogyása ileostoma diétája

Teljesen leállt a cukorfogyasztással, és a Sirtfood nevezetű diétát csinálja, ami leginkább növényi alapú ételeken alapszik, mint például a kelkáposzta és a hajdina. Kezdőlap - Uncategorized - Adele elárulta, mitől fogyott annyit, hogy rá sem lehet ismerni.

adele fogyása gyors diéta 5 nap alatt